Butterfly Slot

Κουλοχέρηδες πεταλούδων

Ο Spin Fan είναι ο βασιλιάς λογισμικού της εταιρείας κουλοχέρηδων purist που γεμίζουν με πολλαπλασιαστές που θα κάνουν τα μάτια σας να σκάσουν. Μη μας πιστεύετε; Δώστε τη Butterfly μια δοκιμή και δείτε μόνοι σας ...

Παρόλο που είναι ακριβώς όπως κάθε άλλο παιχνίδι Spin Fan, με μόνο το θέμα να είναι ελαφρώς διαφορετικό, αυτός ο συνδυασμός ζωγραφισμένων και φωτορεαλιστικών σφαλμάτων μόλις μας τραβάει και πριν το ξέρουμε ότι γυρίζουμε μακριά, τα μάτια στερεωμένα σε αυτό το τελικό τζάκποτ, το οποίο κορυφές σε ένα εκπληκτικό x100 το στοίχημά σας.

Εάν θέλετε να δείτε τι μπορεί να προσφέρει η κάθε πλευρά της κοινότητας κουλοχέρη, τότε πραγματικά πρέπει να δοκιμάσετε κάθε τύπο χαρτοπαικτικών λεσχών έξω εκεί που μπορείτε να φανταστείτε, μόνο τότε θα ξέρετε τι τίτλοι ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς, τον προϋπολογισμό σας και την προσωπικότητά σας . Οι κουλοχέρηδες είναι πολύ πιο πολύπλοκες από ό, τι τους δίνεται πίστωση. αν σας άρεσε αυτό το κουλοχέρη δοκιμάστε αυτό δωρεαν φρουτακια κλεοπατρα.

Ωωω, ωρα!

Αυτό είναι ένα από τα ελκυστικότερα ψηφιδωτά πλέγματα της μάρκας, κυρίως λόγω του αντικειμένου και του πώς έχει μεταφραστεί σε εμάς. απλώς μπερδεύει από χαριτωμένη, παιδική γοητεία, που σας υπενθυμίζει κάτι που τα δικά σας παιδιά θα μπορούσαν να συντάξουν για σας και γι 'αυτό χτυπάει εκείνο το σκεπτικισμό.

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στη γη των σφαλμάτων, κάθε πλακίδιο σχετίζεται με αυτόν τον τύπο οικοτόπου: υπάρχουν λουλούδια, ακρίδες, γαϊδουράκια, μυρμήγκια και πολλά άλλα χαριτωμένα αλλά crawly critters που θέλουμε απλώς να πάρουμε στο σπίτι και να ονομάσουμε Rory και να τα κάνουμε οικογενειακό κατοικίδιο ζώο. Τι? Είναι πραγματικά αξιολάτρευτο αναζητούν, ανεξάρτητα από το ακατέργαστο έργο σχεδιασμού που εφαρμόζεται εδώ.

Στο παρασκήνιο βλέπετε μια φωτογραφία μιας πεταλούδας τόσο περίπλοκη στη λεπτομέρεια της, που μοιάζει με μια φυσική γεωγραφική ιστοσελίδα αντί να ανήκει σε ένα παιχνίδι καζίνο. Παρόλα αυτά, ενώ ίσως κοιτάζει έξω από το μέρος, συνδέει πραγματικά με το πώς τα παιχνίδια χαρακτηριστικών είναι ενεργοποιημένα, και επομένως παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ό, τι αρχικά σκέφτηκε.

Για να ξεκινήσετε το χαρακτηριστικό μπόνους (αν μπορούμε να το καλέσουμε αυτό), πρέπει να έχετε όλα τα τετράγωνα πάνω στους τροχούς σας να φτιάχνετε μια ολόκληρη εικόνα και αυτή η συγκεκριμένη εικόνα να είναι μια μαύρη και πορτοκαλί πεταλούδα, αυτή που κρύβεται πίσω από τη μήτρα . Αν συμβεί αυτό και φαίνεται ότι συμβαίνει συχνά σε εμάς, ένας τυχαίος πολλαπλασιαστής και ένας αριθμός περιστροφών θα προστεθούν στο παιχνίδι σας και θα αρχίσουν να παίζουν. Καθώς ενεργοποιείτε καθεμιά από αυτές τις περιστροφές, ο μετρητής που προστίθεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας θα αρχίσει να μετράει μέχρι να φτάσει στο μηδέν και στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο βασικό παιχνίδι.

Παρόλο που έχετε δύο παιχνίδια μέσα σε ένα, αν δεν ήταν για τη μεγάλη εικόνα που χρησιμοποιείται κανείς δεν θα ήξερε πότε ξεκίνησε ένας γύρος μπόνους, το οποίο είναι σίγουρα ένα ελάττωμα στο σχεδιασμό, πρέπει να σηματοδοτήσουμε πριν προχωρήσουμε περισσότερο. Παρόλο που κόβει την περιττή αναστάτωση και στέκεται στην τελετή, σημαίνει επίσης ότι δεν έχετε ιδέα για το τι συμβαίνει αν δεν βγείτε από το δρόμο σας για να διαβάσετε το παιχνίδι ενώ παίζετε, πράγμα που δεν είναι αυτό που είναι τυχερό παιχνίδι.

Πεταλούδα Φάρμα

Λόγω των διάφορων αριθμών 40 που περιβάλλουν το πλέγμα, υποθέτουμε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι με 40 γραμμές πληρωμών, το οποίο είναι απίστευτα εντυπωσιακό για ένα σύνολο 3 κυλίνδρων, αν συμβαίνει αυτό. Ως εκ τούτου, νομίζετε ότι ο τίτλος θα ήταν αρκετά ασταθής, αλλά στην πραγματικότητα το βρήκαμε αρκετά ακίνδυνο. Στην πραγματικότητα δεν αισθανόταν ότι ήμασταν τυχεροί με τίποτα, πράγμα που είναι περίεργο καθώς παίζαμε με πραγματικά μετρητά.

Πάρτε το αρχικό στοίχημα ως πρωταρχικό παράδειγμα: ξεκινά από 64 νομίσματα αξίας 0,01 η κάθε μία, πράγμα που σημαίνει ότι το πρώτο σας στοίχημα είναι ακόμα αρκετά χαμηλό, παρά τον αριθμό των ενεργών γραμμών πληρωμής. 25.60 για να είμαστε ακριβείς. Χορηγείται όταν αυξάνετε το συνολικό σας με 320 το στοίχημά σας γίνεται πολύ πιο έντονο, αλλά το παιχνίδι εξακολουθεί να μην προάγει την αίσθηση κινδύνου.

Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες επιλογές εκτός από το autospin, το οποίο οι περισσότεροι από εσάς θα καταλάβετε ακόμα κι αν ποτέ δεν έχετε δει κανείς ποτέ πριν - κάνει το έργο έτσι δεν το έχετε. Οι παίκτες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι διαφορετικό από το να το επιλέξουν. σας απαιτεί να μην κάνετε τίποτα.

Πιστεύετε ότι αυτή είναι η έκταση των ελέγχων εδώ; Λοιπόν, φοβάμαι ότι είναι, έτσι τώρα είναι όλα κάτω για να σας και αν θέλετε να πάρετε αυτό το παιχνίδι. Είναι διασκεδαστικό, παρόλο που έχουμε αναμετρημένη ανασκόπηση, αλλά δεν μπορούσαμε να παραβλέψουμε τα προβλήματα αυτά, επειδή εμπόδισαν την εμπειρία για εμάς.

Ο Spin Fan έχει κάνει έναν εντάξει κουλοχέρη, αλλά ποτέ δεν θα είναι ένας δημοφιλής τίτλος μεταξύ της κοινότητας, γνωρίζουμε ότι δεδομένου πόσο καιρό μας πήρε να βρούμε ακόμη και το παιχνίδι στην πρώτη θέση!